Google Stadia controller aanbieding

google-stadia-controller

Google heeft een nieuwe gameconsole op de markt gebracht met de naam Google Stadia. In dit artikel geven we je diverse Google Stadia info. We proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden die meerdere gamers zichzelf stellen. Wat is de goedkoopste Google Stadia prijs? Wat gaat de Google Stadia kosten? Google Stadia prijs? Waar kan ik een Google Stadia controller kopen? Welke Google Stadia games komen er uit? Wat is de Google Stadia release datum? Komt er een Google Stadia VR? En alle andere informatie over een Google Stadia controller kopen.

Google Stadia controller

Wat direct opvalt is de controller van de Google stadia. Een kruising tussen de XBox en Playstation controller. Er zijn een paar experts die zeggen dat de controller perfect in de hand ligt. Je hebt de Google Stadia controller nodig om de games te spelen.

Google Stadia controller kopen

1 van de vragen die bij veel gamers door hun hoofd schiet is waar kun je de Google Stadia controller kopen. Momenteel nog nergens maar na de Google Stadia release zou de controller in een grote oplage verkrijgbaar zijn volgens Google. Er zijn drie versies van de Stadia controller waaronder zwart en wit.

Google Stadia Prijs

Een 2e veelgestelde vraag onder de nieuwsgierige gamers is de Google Stadia prijs. De Google Stadia prijzen liggen volgens kenners rond de €15 per maand voor een abonnement. Dit kan echter meer worden want Google probeert game producenten te overtuigen van een grote markt. Als we kijken naar de Sony Playstation dan zien we met de Playstation plus store ook een interessant aanbod. Elke maand namelijk gratis games terwijl een abonnement €50 per jaar kost. De Google Stadia prijs is dus nog niet helemaal duidelijk en misschien dat er verschillende abonnementen komen. Het kan zomaar zijn dat je per land een ander abonnement krijgt net zoals bij Netflix. Nog even wachten dus op de Google Stadia prijs.

Google Stadia Release

De nieuwe Google Stadia release van de gameconsole staat volgens verwachting eind 2019 of begin 2020 online. Na de Google Stadia release datum begint het echte werk voor Google. Dit is het moment dat je de Google Stadia online kunt bestellen en dat we kunnen kijken of Google het echt aan kan. Een Google stadia controller kopen moet je niet vergeten! Zonder de controller kun je de Google Stadia Games niet spelen.

Google Stadia Games

Welke Google Stadia games kun je zo meteen gratis spelen? Nou ja gratis, uiteindelijk met het Google Stadia abonnement dus. Op dit moment liggen er een paar games klaar die je kunt spelen op de Stadia. Google is echter nog in overleg met diverse partijen om ook daar hun streamingdienst te promoten.

Google Stadia VR

Het zou erg mooi zijn als er een Google Stadia VR uitkomt. Momenteel hoef je dit niet te verwachten beste gamer. In een latere release, bij succes, zou dit wel eens een goede uitbreiding kunnen worden.

Stadia controller aanbieding

Waar vind je de beste Google Stadia controller aanbieding? Of beter gezegd waar kun je de goedkoopste Google Stadia controller kopen? Bij bijvoorbeeld de Playstation 5 heb je de keuze uit verschillende bundels. Dit maakt het dat je de beste PS5 aanbieding kunt zoeken en keuze hebt. Bij de Google Stadia controller heb je deze keuze niet en heb je maar 1 model. Dit zorgt ervoor dat het zoeken naar de goedkoopste Google Stadia controller aanbieding niet nodig is. De verschillende Google Stadia controller prijzen liggen dicht bij elkaar. Maar elke €5 die je minder betaalt scheelt en daarom vind je bij ons de beste Google Stadia controller aanbiedingen

Google Stadia? Eindelijk is het zover beste gamer, een gameconsole met een gamestreamingdienst met de naam Google Stadia. Google probeert alle andere gameconsoles te verslaan met deze nieuwe dienst op het gebied van gaming. Hoe werkt het streamen van games met Google Stadia? En wat gaat de Stadia kosten? Wat heb je precies nodig voor de Stadia en hoe zit het met die Google controller? Wat is de Google Stadia prijs? Allemaal vragen die wij voor je gaan beantwoorden binnen 5 minuten!

Hoe werkt Google Stadia?

Eigenlijk heel simpel, dat je na het lezen van dit artikel zegt dat je het zelf had kunnen bedenken. In plaats van een Playstation of XBox neem je een abonnement op de dienst Stadia. Een soort Netflix alleen dan voor Google games. Als je een abonnement hebt dan worden games afgespeeld op de servers van Google. Om deze games te spelen heb je naast een internetverbinding een Google Stadia controller nodig. Ok, tot nu toe niet echt heel moeilijk, toch? Een abonnement, internet en een Google Stadia controller.

Google stadia google

Wat kan een Google Stadia controller?

Eénmaal een abonnement en internet dan alleen nog een Google Stadia controller. Om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk vertraging optreedt tussen de Stadia controller en de games is de bijbehorende controller via wifi verbonden met de servers van Google. Zo voorkomt Google dat de games te langzaam worden afgespeeld en lijkt het alsof er een echte spelcomputer naast je tv staat. Daarna inloggen en een keuze maken uit 1 van de games. De Google Stadia controller zelf ziet er eigenlijk best tof uit en is in diverse uitvoeringen te koop.

Stadia controller kopen

De Google Stadia games worden naar je tv, laptop, tablet of telefoon gestreamd. Google geeft aan dat dit met een resolutie van maximaal 4K op 60 beeldjes per seconde in HDR je tv in komt scheuren.

google-stadia-controllers

Hoe snel moet je internet zijn voor Google Stadia?

Ongeveer 25 Mbps’ zou snel genoeg zegt Google. Voor de Stadia games spelen we op 1080p met 60 beeldjes per seconde. In Nederland ligt de gemiddelde snelheid van vaste internetaansluitingen op ruim 36 Mbps dus dit zou voldoende zijn voor de Google Stadia gamestreaming.

“No boxes, no downloads, NO LIMITS! Gaming is everywhere with Google Stadia.”

controller-google-stadia

Welke games zijn er beschikbaar op de Google Stadia?

Momenteel zijn er slechts 4 Google Stadia games die je zometeen kunt spelen maar je kunt er echt veel verwachten. De bedoeling is dat minimaal 50% van Sony Playstation 5 games online voor de Google Stadia verkrijgbaar zijn. Voor jouw beeld, dat zijn ongeveer 375 games. Google is dus druk met onderhandelen om andere bedrijven die games maken te koppelen aan hun streamingdienst. De verwachting is dat het wereldwijd heel groot gaat worden en dat is heel interessant voor de makers van games.

Welke Google Stadia games komen uit?

1. Assassin’s Creed: Odyssey

Assassin’s Creed Odyssey is zometeen te spelen via Stadia. Het nieuwste deel in de succesvolle serie van Ubisoft werd gebruikt om Project Stream te testen.

2. DOOM: Eternal

Het schietspel DOOM is bevestigd voor Google Stadia. Apart want DOOM is een razendsnel spel waarin het draait om snel reageren op allerlei monsters om je heen. Het lijkt dus wel dat Google hiermee zegt dat de Stadia deze snelheid aan kan. De game komt volledig met 4k-resolutie 60 fps en hdr naar Google Stadia. De ontwikkelaar iD Software haalt dus alles uit het platform. Dit is een van de Stadia games die moet laten zien hoe goed het allemaal echt werkt met zo min mogelijk vertraging.

3. Tomb Raider

Wie kent het spel niet! De moderne Tomb Raider games zijn zometeen te spelen op de Stadia. Vergeleken met de Tomb Raider games van vroeger krijgt Lara Croft in deze game veel meer vrijheid in een soort open wereld. Het lijkt wel Fortnite. Daarin jaagt, klimt en vecht ze. Natuurlijk moeten er ook tombes worden ontdekt om de game compleet te maken.

4. NBA2K

Ook sportfans kunnen natuurlijk bij Google Stadia terecht. Onder andere basketbalgame NBA2K lijkt naar het platform te komen. Tijdens de presentatie liet Google de sportgame al zien. Nu nog EA-sports met Fifa en dan is de Stadia compleet.